HUMORGALAN

Kristin Kaspersen och David Hellenius

HUMORGALAN 
FÖR VARENDA UNGE

.
.
.
.

Den 2 maj klockan 20 direktsänder TV4 för åttonde året i rad Humorgalan - För varenda unge från Berns Salonger i Stockholm. Temat för kvällen är humor blandat med allvar. Några av Sveriges främsta artister och komiker uppträder och humorinslag varvas med reportage från UNICEFs arbete i olika delar av världen. Värdar för tredje året i rad är David Helénius och Kristin Kaspersen.

Skådespelaren och UNICEF-ambassadören Mikael Persbrandt har rest till jordbävningskatastrofens Haiti, för att se hur Unicef arbetar för att barn till exempel ska få rent vatten och få börja gå i skolan igen. Läs hans egna skildring av resan till Haiti på bloggen!

Galavärden Kristin Kaspersen har rest till Kambodja där mödradödligheten är en av de högsta i regionen. Att föda barn är här förenat med livsfara, och många kvinnor förblöder eller får dödliga infektioner i samband med förlossningen.

Dessutom har en av UNICEFs världsföräldrar, Jim Andréasson från Enköping, rest till Zambia för att se hur UNICEF arbetar för att hjälpa undernärda barn. Läs hans berättelse - Ett kontrasternas Zambia!

Syftet med galan är att rekrytera fler Världsföräldrar, människor som är med och kämpar för varenda unge genom att ge 100 kr i månaden till UNICEF. Humorgalan. För varenda unge har varit ett succékoncept genom åren och under 2009 var det den mest framgångsrika galan i TV4. Då slog vi rekord – under två timmar ringde 28 500 personer in och anmälde sig som Världsföräldrar.

- Vårt engagemang för varenda unge fortsätter och i år hoppas jag att vi får många fler världsföräldrar genom Humorgalan. Den insats som Unicef gör i kampen för en bättre situation för utsatta barn är jätteviktig, och vi kan alla hjälpa till för att stärka deras arbete, säger TV4:s t.f. programchef Maria Mowbray.

http://www.unicef.se/for-varenda-unge/humorgalan/om-humorgalan


Kommentarer
Postat av: emma

sv: jo, vad har du haft för hästar? :)

2010-05-02 @ 20:40:13
URL: http://grahast.blogg.se/
Postat av: li

sv: jo låten är ganska bra faktiskt.

tyckte inte det från början, men nu har jag lyssnat på den och i like it! ;)

2010-05-02 @ 20:59:05
URL: http://lejs.webblogg.se/
Postat av: Lina

Jag kollar också på galan :D skitkul!

2010-05-02 @ 21:18:47
URL: http://linarosling.se
Postat av: CHIRRE

damn jag har missat!svar: usch, jag har också försökt att plugga, men det går inte bra:P

2010-05-02 @ 21:23:06
URL: http://christinarisberg.blogg.se/
Postat av: N

Sv: Taack, :D

Har du gjort nåt kul i helgen? :)

2010-05-02 @ 21:28:32
URL: http://blackijacki.blogg.se/
Postat av: ella

sv: ja visst är den bra :)

haft en bra dag?

2010-05-02 @ 21:32:41
URL: http://oje.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0