Dagen efter dagen
/Micke ^ .Mormor var tvungen att förstöra bilden haha.


Igår var det födelsedagsfirande till min kära bror som fyllde gammal (25). De flesta från våran släkt och massa från Marjories släkt var där. Dom hade köpt så sjukt mycket öl & vin så jag kan säga att det inte sluta sådär superbra för mig, men det är kanske inte chockerande..  Jag hamnade även brevid micke & lindas pappa, som gav mig mer och mer och sa att jag var hans nya "krogbrutta" , samtidigt som han tjatade om att jag hade druckit så jävla lite öl så jag var tvungen att ta mer, kul snubbe.. Men jag hade ju kul iallafall haha. Sen drog alla släktingar därifrån, även mina kära familjemedlemmar försvann helt plötsligt utan att jag hann förstå vad som hände. Sen kom alla Mickes polare dit och jag ringde dit Moa som gav kvällen ett extra plus.

Sen tog ölen slut och även mitt festhumör (kan ha med det moa hittade inne på toaletten) Så vi drog hem till moa. Daniel kom också dit och vi satt och spela ett as kul spel med världens sjukaste frågor.

Sen hängde vi med daniel till bussen men ingen av oss orkade gå ända bort till tunneln, så vi skulle springa över tågrälsen plus ett as högt staket, vilket gjorde att jag sträckte benet och har sjukt ont idag också..


Bara för att jag är dålig på att blogga


Aldeles för länge sen! Eller vad säger ni?

Idag har varit en jävligt seg dag.
Vaknade upp av min gnälliga hund, som även väckte mig 100 gånger inatt.
Sen drog Sarah iväg för att hon skulle åka till Ikea, så jag har suttit här med Svante och min huvudvärk och hans underbara skäll (host)..

Nu ska jag försöka tvinga mig själv till att göra färdigt Historian så jag har det gjort! Känner på mig att den här veckan, eller nästa för det e söndag idag, kommer bli en jävla skit vecka. Inte för att jag kan komma ihåg när jag hade en BRA vecka sist men ändå..!
Gaaaaaaaaah jag vill sluta skolan nu och börja jobba! (ni får tycka att jag är knäpp)

Så ska jag lägga all min energi på att tjata på pappa att han ska skaffa mig en lägenhet för jag är så jävla trött på dom här äckliga människorna så det finns inte.I feel lucky today


Yes Yes Yes, underbara pappa köpte jackan åt mig.. Fett sköönt..!
Hittade ett par skor åt min lillebror också, sjukt snygga. Jag skulle också köpt igentligen men ska fixa imorn när jag är med Sarah istället. 

Just nu sitter jag och smaskar på en kladdkaksbit, (JA, JAG LYCKADES GÖRA EN GOD KLADDKAKA!) thihi, jag är stolt över mig själv. Allt har gått jävligt bra denna dagen. Förutom att jag försov mig såklart, men det gör jag ju alltid så, ingen nyhet direkt..

Nu ska jag koppla av lite och kolla på 17 again.. SOm jag var tvungen att köpa idag eftersom jag inte sett den och den såg lockande ut..

Puss & Kram gullungar ^^

Anna Nicole Smith

En hemmavideo från Anna Nicole Smith. Tycker fan synd om henne ..


YEEEAAAH


Nu har jag pratat med pappa och han har lovat att åka med mig till marieberg och köpa en jacka , har blivit kär i en supersnygg som kostar runt 4000 :-... Den är sååå värd pengarna.. Hoppas den passar bra! wuhuu :)

Har en lång lista med MÅSTE KÖPA grejor, men dom kanske jag tar imorn .

PUSS

Nattmänniska så det skriker om det


Jag kan inte sova och jag håller på att bli tokig,
Sitter med Sarah nu, hon sitter och läser mina sms som jag har sagt 1000 gånger att hon inte får men hon är typ efterbliven eller nåt sånt..

Nu ska jag gå ut och gå så jag blir trött, hejdå.. blä

RSS 2.0