Timbaland ft. Katy Perry - IF we ever meet again

.

Back to where I started from

Jag orkar verkligen inte med det här mer.
Det gör så ont.
.
.
Igår kom Sarah till mig, innan jag knappt stigit upp ur sängen. Har sovit högst en timma/natt den sista tiden, bara för min jävla hosta.
-
Sen fixade vi oss lite och sedan drog vi upp på stan och träffade Åbbe & Natta och käkade lunch med dom. Har inte setts på sjukt länge så det var riktigt skoj faktiskt. :)
-
På kvällen satt jag åbbe & Sarah och tänkte i hur många timmar som hellst på vad av alla saker vi skulle hitta på, och tillslut var vi så trötta så vi orkade inte göra någontin och åbbe drog hem. Men Erika lyckades ta oss hem till Malin på förfest. Har inte träffat dom på hur länge som hellst heller, vad är det här?! 
Sen skulle dom iaf ut på krogen men det dissade vi och drog hem till Patrik istället, det var jävligt kul, det slutade med att dom deckade så vi drog hem och sov.
-
Idag vill jag bara göra ingenting och inte tänka på någonting.
Gör mig glad någon!
-
.
Jag älskar älskar älskar min bebis. Du är det finaste jag har!

bååååring


Igår åkte Moa till Dalarna med sina syskon. Jag blev nästan gråtfärdig, även fast jag vet att hon bara stannar där några dar. Men så blir det när man umgås hela tiden! Jag hade fått ett gulligt brev under täcket iallafall, huhu.
Men på kvällen kom Moas mamma, vi köpte pizza och hyrde film (män som hatar kvinnor) Jag hade inte sett den förens nu, efter som jag är, men den var ju faktiskt bra. Vi har bestämt att vi ska se resten av filmerna också!

Inatt var min hosta värre än någonsin. Stackars Susanne vaknade av att jag hosta som fan och ändå hade hon öronproppar. Detta höll mig vaken nästan hela natten vilket gör att idag är jag en väldigt trött sofie!
Men nu sitter jag med min lilla älsklingsvovve och väntar på att Sarah ska komma hit.

ciao

Casablanca - La Voix

Nån mer än jag som tycker låten var grymt mycket bättre såhär?

02.14

Ska upp kl 06.00'
.
Nej, Jag kan inte sova.

Den där snön..

När fan ska den försvinna?
Jag blir ju aldrig frisk sålänge den finns kvar!
Japp, nu har jag blivit förkyld igen.. Jag tror jag har fått feber också för jag har varit så jävla varm hela dagen.
Idag har iallfall Linda, Becca & sork varit här :) Jätte mysigt.
Blir väl att ta det lugnt idag då..
Igår var det drag här iallafall, Pappa visade sin fina "musikstudio" som han är så stolt över. alla tyckte det var skit skoj att spela in låtar :D
Och Sarah kom hit också!
-
-
Min absoluta favvo bild! :D (jag, leonardo & chaffis-sarah)
Så kollade vi på melodifestivalen, jag ville ju att Erik saade skulle vinna men ICKE! Dåligt. Vem fan röstade på Anna? Inte jag!
hej och puss!

Allways the same

Har knappt sovit inatt.
Igår hade vi röj på liquid sen party hemma hos Rasmus.
Igentligen skulle jag och Sarah gå på Snabba Cash, men duktiga som vi är så kommer vi försent till bion så vi drog direkt till Liquid istället med Robs. Ganska kul fast han försvann ganska snabbt till satin tror jag (?) och vi gick vidare hem till Rasmus.
Idag tänkte jag att jag skulle ha en slappdag eftersom mitt huvud skriker och min hjärna hänger inte riktigt med idag, men självklart ska pappa ha fest här hemma och har bjudit hem halva Sverige! Vi ska käka tacos och dom ska supa och jag ska kolla på melodifestivalen.
Jag försöker få bort huvudvärken men jag kan lova er att det är inte det lättaste när dom dunkar så sjukt hög musik så det dånar i hela huset.
Alvedon nästa!
Pusselipuss

RSS 2.0