Oplanerat = Lyckat

Det blev ingen hemmakväll för mig igår. Istället drog jag ut. Först förfest hos Ema, sen drog vi till frimis. Hade en sjukt bra kväll måste jag säga! Det bästa med att inte bestämma saker i förväg är att man hinner inte förvänta sig någonting bra av kvällen, vilket ofta gör att kvällen blir en förbannat bra kväll.
Men idag är inte riktigt lika bra haha.


Örebro slott.

Har sovit ganska dåligt inatt, vaknade typ tusen ggr. Vi kom inte hem förens 4 tiden heller tror jag. Sen blev jag ju självklart väckt runt 10. Det blev nästan en repris från förra gången, vi satt halva dagen helt döda allihopa och kollade på tvn. Sen när vi kvicknat till lite mer (dom iallafall, jag är fortfarande helt slut) så skjutsade dom hem mig, sen tror jag dom fick för sig att åka och köpa en dator (?), snacka om spontana människor :P
Men det gillar vi!

Asså jag känner mig såååå hängig idag! Behöver något uppiggande!.. Det skulle vara rätt nice att kolla på en film nu men då kommer jag säkert somna.. och klockan är bara 8, OCH DET ÄR LÖRDAG..
Vad ska man göra för att bli lite piggare? Kanske ska gå och lägga mig iallafall, men hur kul är det lixom.. Missar hela bästa dagen i veckan. Nej, nu ska jag göra NÅGONTING. vet inte vad, men det märker jag väl.

Hej så länge (:

Kommentarer
Postat av: Rebecca

jättefin blogg:)

2009-10-24 @ 20:59:01
URL: http://chailatte.webblogg.se/
Postat av: Jennifer ღ

sv:

ikväll (nu) ska jag se film :)

dd=?

2009-10-24 @ 21:27:55
URL: http://jeffelina.blogg.se/
Postat av: ida

fin bild ;D

2009-10-25 @ 10:48:30
URL: http://idamariasandell.blogg.se/
Postat av: JOSSAN

aah okej :D jo tack det är bara bra :d

2009-10-25 @ 11:34:39
URL: http://eliciajosephine.blogg.se/
Postat av: tilda

Haha jafan, de är de kvällarna som är bäst! Hade samma igår. Nej men du, jag saknar ju dig. Hum. Får jag svänga förbi nu någon helg? Piluttapuss!

2009-10-25 @ 16:47:25
URL: http://improveme.se/skrffs

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0