Dagen efter dagen
/Micke ^ .Mormor var tvungen att förstöra bilden haha.


Igår var det födelsedagsfirande till min kära bror som fyllde gammal (25). De flesta från våran släkt och massa från Marjories släkt var där. Dom hade köpt så sjukt mycket öl & vin så jag kan säga att det inte sluta sådär superbra för mig, men det är kanske inte chockerande..  Jag hamnade även brevid micke & lindas pappa, som gav mig mer och mer och sa att jag var hans nya "krogbrutta" , samtidigt som han tjatade om att jag hade druckit så jävla lite öl så jag var tvungen att ta mer, kul snubbe.. Men jag hade ju kul iallafall haha. Sen drog alla släktingar därifrån, även mina kära familjemedlemmar försvann helt plötsligt utan att jag hann förstå vad som hände. Sen kom alla Mickes polare dit och jag ringde dit Moa som gav kvällen ett extra plus.

Sen tog ölen slut och även mitt festhumör (kan ha med det moa hittade inne på toaletten) Så vi drog hem till moa. Daniel kom också dit och vi satt och spela ett as kul spel med världens sjukaste frågor.

Sen hängde vi med daniel till bussen men ingen av oss orkade gå ända bort till tunneln, så vi skulle springa över tågrälsen plus ett as högt staket, vilket gjorde att jag sträckte benet och har sjukt ont idag också..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0