Godmorgon eller?..


Jaha, nu sitter man här igen, precis käkat frukost. Hade ställt klockan på 12 för jag tänkte att jag skulle gå upp "tidigt" idag, men vaknade runt halv 2 istället. Jag har typ installerat min hjärna på att inte vakna av alarm!!
Haha, det är inte bra. Men jag skyller på att jag sov så dåligt inatt. För det första kunde jag inte somna, och för det andra så; när jag väl hade somnat så vaknade jag typ 5 min senare och fick börja om på nytt med att försöka somna.. Jag var sjukt nära på att ta mina sömntabletter men det får jag fan inte göra för då är jag inte bra dagen efter..

Jag har fått en sjukt dålig tid för mitt hår, det vill absolut inte göra som jag vill! Shit vad jag har lust att raka av det så det kan växa ut nytt fint hår.. Men det skulle jag ju passa i (not)!

Okej, jag behöver igentligen åka till stan nu och köpa en jävla massa. Frågan är vad?.. Ska skriva upp en lång jävla lista och skämma bort mig själv lite. Niiiice (:

Nu ska jag gå och uppfostra min lillebror (om det är möjligt) men som faktiskt har blivit sjukt snäll mot mig. Sen ska jag tvinga med någon till stan, sen ska jag hälsa på min underbara mormor & morfar..

ÅÅH SLUTA VAKNA SÅ SENT SOFIE!!!!!.....

Jul längtan?


Jaa, jag sitter och lyssnar på jullåtar nu haha. Längtar jätte mycket till julen!
Snälla, säg att vi får snö över jul! (och hela vintern)

Här får ni se dom scnygga Harry Potter -dockorna på köpet. ;)


Systerdotter





Jag älskar dig min lilla prinsessa <3

Rabih Jaber





Han är ju sjukt söt.. (:


What a wonderful world!


Yes, idag har varit en jävligt lång dag. fattar inte varför, för jag vaknade inte förens runt 2.. eller 3.. Hmm, Klockan har förrvirrat mig idag. Har kollat på alla klockor i huset typ 5000 gånger för att vara säker på vad klockan är. Varför ska man ens ställa om den?! Helt onödigt.. På vintern e det ju ändå mörkt typ dygnet runt så vad spelar det för roll lixom?

Blir ingen utgång ikväll heller, flyttar den rolíga dagen till onsdag istället. yeey.. Jag var ju sjukt taggad. Men men. Söndagar är nog ändå bäst när man tar det lugnt på dom.



Tips på vad man kan göra på lovet?

Baaj.


Oplanerat = Lyckat

Det blev ingen hemmakväll för mig igår. Istället drog jag ut. Först förfest hos Ema, sen drog vi till frimis. Hade en sjukt bra kväll måste jag säga! Det bästa med att inte bestämma saker i förväg är att man hinner inte förvänta sig någonting bra av kvällen, vilket ofta gör att kvällen blir en förbannat bra kväll.
Men idag är inte riktigt lika bra haha.


Örebro slott.

Har sovit ganska dåligt inatt, vaknade typ tusen ggr. Vi kom inte hem förens 4 tiden heller tror jag. Sen blev jag ju självklart väckt runt 10. Det blev nästan en repris från förra gången, vi satt halva dagen helt döda allihopa och kollade på tvn. Sen när vi kvicknat till lite mer (dom iallafall, jag är fortfarande helt slut) så skjutsade dom hem mig, sen tror jag dom fick för sig att åka och köpa en dator (?), snacka om spontana människor :P
Men det gillar vi!

Asså jag känner mig såååå hängig idag! Behöver något uppiggande!.. Det skulle vara rätt nice att kolla på en film nu men då kommer jag säkert somna.. och klockan är bara 8, OCH DET ÄR LÖRDAG..
Vad ska man göra för att bli lite piggare? Kanske ska gå och lägga mig iallafall, men hur kul är det lixom.. Missar hela bästa dagen i veckan. Nej, nu ska jag göra NÅGONTING. vet inte vad, men det märker jag väl.

Hej så länge (:

SEAN BANAAN (Y)





hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha....

SKÖÖN!

Dagen innan imorn


För idag är det fredag fredag fredag,
Nästa vecka är det lov lov lov!

Jag hade jätte många planer för lovet men nu verkar det som att ingen av dom blir av.. Lite smått tråkigt, men jag lär ju komma på något skoj att göra.

Ikväll är det idol igen, äntligen!

Vem är bäst i år tycker ni?!


Älskar den här juryn.
Puss & kram <3

Bert & Åke



Favvisarna ^





Torsdag Torsdag


En helt mega bra kväll med Moa igår!

Och fick träffa min lilla vovve som jag inte träffat på hur länge som hellst.. KÄRLEK! <3




















:Gammal bild på min bebis..


Vi träffade Stefan & Robban ett tag och hade sjukt kul av att lyssna på deras vilda historier (Låter som två gamla gubbar men det lovar jag att det inte är). Sen drog vi hem till Moa, skämde ut oss allt för mycket för farbror blå, som var väldigt många farbror blåor... Vi gick en promenad, sen gick vi in och kollade på film och hade myskväll istället.

Idag kollade vi på en jätte äcklig film som hon hade fått i uppgift av universitetet att kolla på. Det var en dokumentär om något land, kommer inte ihåg vilket, men det var jätte äckligt iallafall.. Typ barnen sniffade lim tills dom blev helt medvetslösa för att inte känna när dom blev våldtagna och sönderslagna, och massa tjejer fick prostituera sig för att överleva, men det slutade ändå med att dom blev mördade. Och dom såg krig som en helt naturlig sak, asså dom sa typ att döda var ju meningen med krig och dom längtade nästan efter det. Och det var asså en dokumentär, helt sjukt att människor lever som dom gör..

Jag var iallafall på körskolan idag och pluggade teori, sjuukt segt men vaffan nu ska jag fixa det där jävla körkortet..

Nu ska jag sätta in ett nytt skrivbord på mitt rum så jag kan sitta och plugga bättre, Ciao!


Inte helt tjusig bild menmen, Jag & Moa för ganska länge sen..

Bilder från igår kommer imorgon :)



Diggelidiggar den!



http://existenz.se/out.php?id=17275

Lyssna på den här ;)


Tick Tack Tick Tack



Food Time ,
Nu ska jag gå iväg och laga något riktigt gött att käka.
Hej så länge.

REMEMBER...


Halloween är påväg




Tagga! Frågan är ju vad man ska göra på halloween.. Partyparty?
























Självklart!

Halloween är typ det värsta jag vet om jag ska vara ärlig.. Tycker det är skit läskigt! Haha, men det är då man ska ha jävla kul man bara kan så man inte tänker på alla äckliga saker. btw så drömde jag en sjukt läskig mardröm inatt (ovanligt, har drömt mardrömmar i snart en månad i rad, tyck synd om mig) och jag kan säga att personen som äger mina mardrömmar är den där Saw gubben.. Vilken idiot kommer på sånna filmer? OCH VILKEN IDIOT KOLLAR PÅ VARENDA JÄVLA FILM DOM SLÄPPER... Hmm men när man börjar kolla på 1an måste man ju veta vad som händer i slutet!.. Får väl skylla mig själv då. Jag vet ju att det kommer en till så jag gissar på att någon kommer övertala mig att kolla på den också, även om jag lovat mig själv att aldrig mer kolla på en saw-film. Men det sa jag ju ifs redan efter första filmen så.. Yey, lyckat Sofie!


Read my lips ,



[Bara för att underhållas]






Har blivit helt beroende av läppglans.. Är nästan i klass med Maria Montazami!
Haha, kanske inte då..


Var på vårdcentralen igår. Har fått utslag på hela kroppen och de kliar som TUSAN! Fick köpa nån kräm att smörja in med. Det har redan blivit lite bättre. Men har knappt kunnat somna om nätterna för det kliat så, och när jag väl har somnat så har jag vaknat av att det kliar.. (Kan det bli roligare?)

Imorgon har jag en ledig dag
WUHUU
Så har lovat Sarah en lång promenix på morgonen. Senare ska jag till Moa & CO -och gissar på att det kommer sluta på Liquid eller något annat skoj.

Hmm märker att klockan är typ 2 snart, ska försöka sova. Men är inte ett dugg trött! Får bli en film + nattis-cigg.

Ciao sålänge!


RSS 2.0