Vois sur ton chemin..

[Från filmen Gosskören.
Tyck att jag är fjantig men jag älskar den och ryser av den här låten..]

{mohaha}




/arg och ledsen idag om ni vill veta.
är sjukt glad att jag har Svante här som tröst!
-Känner för att spy på det här stället


ont ont ont i magen


Don't want superman
Don't need wonderland
Just want you to love Me


en elefjant balanserade..


Tjja !

Erika & Ema kom och hämtade mig här efter en tripp på marieberg tror jag (?) så åkte vi till hästen som jag inte varit hos på hur länge som hellst! FY SKÄMS SOFIE!.. Men iallafall så hade hovslagaren varit där som tur var. Och tydligen hade han höjt priset, så 400 spänn var fick vi betala.. Var inte beredd på så mycket.:S

Erika gav mig den (o)smarta idén att rida i mjukisar, vilket ledde till att jag flög åt alla håll som en jag vet inte vad.. Haha, fick kämpa som en idiot för att hålla mig kvar. -Vi red barbacka asså.
Sen när vi väntade på Ema så slängde vi oss i höet igen haha. såååå härligt är det!
Så hängde dom med hem till mig och kollade på min lilla Svante :) och han har redan blivit större.. Särskilt hans mage hahaha,.  Föresten lyckades han typ bita mig i ögat idag, skit ont!!

Nu ska vi ut och gå en sväng.
Pusselipuss <3

Fått en "bebis"






Här har vi min nya kärlek, Svante! Världens underbaraste hund! :)


Har inte kunnat blogga på jätte länge men nu är jag tillbaka.

Fast just nu orkar jag inte skriva mycket mer, ska gå och göra iordning lite käk.
hej sålänge!

but the Memory Remains

Fn vad jag älskar den här låten..
Lyssna & njut.


En ny mobil skulle inte sitta helt fel





Funderar på att köpa. Snygg eller?

Twilight

Ä lskar denna låt.
poss.


Uppdrag SLUTA RÖKA


Igår var första dagen utan cigg. Jag tycker det gick ganska bra, såhär i efterhand. Igentligen fick jag nästan panik. Det är bara dom där jävla tankarna på cigg som måste försvinna! Så fort jag sätter på tvn så är det någon som röker. Om man går ut så är det någon som röker. RÖK RÖK RÖK överallt!
Det blir ju inte bättre av att någon påminner mig om cigg heller.
Jag och Sarah var ute på skolgården vid mitt hus.
Sarah: Ska inte du röka?
Sofie: Jag har inga cigg....
(försöker snabbt glömma att hon sagt ordet röka)
Sarah: jaha, men vi kan gå in och hämta cigg sen kan vi gå ut igen så du kan röka!
Hjälp.. Det värsta är att hon alltid brukar vara arg på mig när jag röker för hon gillar det inte. Och jag hade inte ens sagt att jag skulle försöka sluta! yey..


[När man är uttråkad så...]

Jag vet att jag klarar av att vara utan cigg hur länge som hellst så länge jag är hemma..
Men åker jag till mormor & morfar så är det kört! Mormor kommer väl köra ner ett ciggpaket i min hals.. Hon brukar tvinga i mig cigg innan jag ska ut och köpa cigg, för enligt henne klarar jag inte av att gå ut om jag inte har rökt (Y)
 
Äh det här fixar proppie.. right?

Jag har träffat Kevin :)


Jag kan säga att min kropp är inte i topp nu.
Träningsverk i armarna så det bara skriker om det! Det var jätte kul att vara barnvakt, men dom är ju galna.. Vi skulle gå till konsum och köpa mat och godis.
Vi köpte en påse ostbågar.
Haha, jag pallade inte att vara kvar där längre, dom sprang åt olika håll och rev ner hela jävla affären! Men dom blev rätt glada för ostbågarna såg det ut som.. Jag hittade massa god mat i frysen istället som jag lagade åt dom.

På kvällen skulle jag göra "Billa" till dom (välling) och Beccas komentar efteråt lät såhär:
"Du Sofie, du borde nog köpa hem välling och öva dig, för den här var inge god.."
hahaha! Jaha, då får jag väl öva på det då.. Men hur svårt kan det vara lixom?! Tydligen ganska svårt.. Eller så är det jag som är efterbliven..måste vara så.
Dom somnade runt 12 på natten, och väckte mig halv 8 på morgonen genom att dra i mitt hår. Jag var inte sådär superglad vid det tillfället kan jag lova. Men senare kom andreas brorsa med pizza och för nästan första gången i mitt liv åt jag upp en pizza själv (STOLT).

Senare på kvällen ringde jag min bror och sa att jag skulle komma och hälsa på för konstigt nog har jag inte träffat hans barn än som redan är 3 veckor gammal. Men det är fan det sötaste jag sett! Så liten!!! Och jätte söta stora bruna ögon som bara stirrade. ååh :)
Och det är han som är Kevin, om det inte kom fram.


Idag har jag haft en jätte dålig dag som jag faktiskt inte haft på riktigt länge, men min lillebror har varit jätte snäll mot mig idag. Jag är lite chockad faktiskt. Jag tror faktiskt att han aldrig någonsin har varit snäll mot mig och jag överdriver INTE! jaja, bättre sent än aldrig.

Gud det låter som jag har en jävla massa syskon..men det där var alla, vad jag vet om ^^

Ska lägga in bilder på gullungarna en annan dag. Jag har ingen ork idag..
Hej så länge och sov gott om ni ska sova.

Barnvakt



Hejsan!

Konstigt nog så kunde jag sova inatt och jag drömde inte ens mardrömmar! Efter att ha hyrt Saw 5 altså. men man känner sig ju tvingad till att se den sista filmen när man sett dom 4a första. sen kollade vi på en komedi (kommer ej ihåg namnet) för att få tankarna på annat. Och tydligen funkade det. Inte för Sarah stackarn haha, hon drömde att vi blev instängda i en hiss som brann upp ellet nåt sånt.. Trevligt.

Nu sitter jag på mitt stökiga rum som igentligen borde vara rätt städat eftersom jag städade i typ onsdags och sen har jag varit borta tills idag så..Lyckat :o Iallafall väntar jag på min kära syster som ska komma och hämta mig, sen ska jag vara barnvakt åt Rebecca & Isabella för dom ska på fest. Linda & Andreas altså. Hoppas vi inte river huset medans dom är borta då! Hmm undra hur det här kommer gå..Ifs har jag ju haft dom förut men då har jag inte varit själv. Äh det här klarar jag väl av :) 

Oj nu ringde syster och sa att hon var här.. Jag hör inte när det plingar på dörren för den höga musiken haha.

 Puss & kram

im so Addicted to all the things you do.


.


Hardstyle superstar back in the place


Jag älskar solen! =>

Igår var en väldigt bra dag! Jag dammsög hela Sarahs hus (frivilligt) sen bakade jag en kladdkaka, som jag faktiskt blev väldigt stolt över. Den blev rätt god för att vara av mig och den är lugnt den finaste hittils. Dom andra kanske man inte kan kalla kladdkakor.. Den förra jag gjorde tänkte jag att det kanske är godare om man har i lite mer socker, vilket ledde till att jag hälde i typ 5 dl mer socker än vad det skulle vara. Ja ni kan väl tänka er själva hur den smakde.
Iallafall så kom Moa på kvällen, som jag inte har träffat på allt för lång tid! Vi hade blåst upp ballonger, eller försökt iallafall.. Dom gick typ inte att blåsa upp, så Sarah gjorde vattenballonger istället. Som råkade gå sönder rätt lätt.

Det var såå kul att träffa Moa igen, vi hade jätte kul! Förutom att jag vaknade på morgonen av att hon låg sked med mig, hahaha.

Men igår fick jag en chock kan man säga. En person som jag faktiskt tyckt "bra" om, ja inte haft något emot iallafall, visade sig vara en stor jävla skitstövel. Moa fick ett litet sms som gjorde att alla tre typ flög upp i taket av ilska. Jag ringde upp han och fråga vad fan han höll på med och han lägger på och vågar inte prata. Haha vi satt uppe hur länge som helst och ringde honom men han vågade inte svara. Men som Moa sa, han kommer få ångra att han skrev så. När han inte ens vågar stå för det.



Imorse var jag hos tandläkaren och fick veta att nästa gång får jag ta bort tandställningen! SKÖnT SKÖNT SKÖNT!

Nu ska jag packa min väska tills imorgon. Snart tror jag att jag åker tillbaka till Sarah och hjälper henne att städa. Måste kolla färdigt på filmen vi började titta på igår också, den verkade vara rätt kul :)

hej så länge.

Som jag hade dig förut


Riktigt fin låt.



I löve VEGETAR-JAN


Inatt drömde jag världens härligaste dröm! Ville inte vakna, men en viss åbbe smsade mig så jag vaknade.. Haha jaja det är väl lika bra det.


Lilla Lowe :)

Vilket härligt väder det är idag va! Ligger och steker med Sarah.
Vi har haft världens diskution  vid frukost idag. om att vara vegetarian.
Folk frågar "varför är du vegetarian?" man säger att det är för djurens skull och dom frågar  "vad hjälper det att en person är det?" Men hallå, det är en början! Varför äter ni kött?.. Jag blir ÄCKLAD av kött. Och när det finns vegetariska maträtter (som även är sjukt goda) kan man väl leva på det och låta djuren vara.

Nu ska jag gå ut och joina Sarah i solen.
Ciao! :)



{Måste bara visa det här klippet för er som inte sätt det}


och i sandaler av plast



Idag gick jag upp as tidigt för att jag skulle på stan. Köpte 2par SUPERHETA örhängen (även fast jag typ aldrig använder det, duktigt) och ögonbrynsfärg samt en puderborste. Jag skulle köpa en present till Sarah som fyller år..typ..väldigt..snart.. men det värsta var att hon hängde med mig.. Så vi gick runt och hon fick peka på allt hon önskade sej, sen drog hon så jag kunde köpa någonting. Rätt smidigt ^^


fråga inte varför jag lägger in bilden, uttråkad.


Sen drog jag till världens bästa mormor & morfar och käkade, sen drog vi vidare till syster. Det är helt sjukt,  varenda jävla gång jag har varit hos henne så har det regnat! Helt seriöst. Vet inte om det är jag som är en otursperson..? Måste vara så.




Nu ska jag grilla med pappa o den stora familjen, sen ska jag dra till  bäver och sova där!
Hade gött <3

it's only rock N' roll..


..But I like it ;)

Det är så underbart att vakna i sin egna säng, utan skitungar som bankar på dörren, försöker knäcka koden, en arg Sarah som skriker åt idioterna, jobbiga fotbollstränare som skriker till varandra som om dom var en mil ifrån varandra, Sarahs pappa som tror han ligger i diskhon... Jaa det är riktigt underbart att få sova ut! Blev inte många timmar jag sov i Torsby..

Idag har jag och irre varit hos hästen. Blev inte så lång ridtur, dom där jävla bromsarna förstörde allt. Finns det medel mot dom eller? Skulle behövas :P Nu är det dags att ringa hovslagaren också!
Den här gången såg vi iallafall inte den stora spindeln. haha, det är fan den största jag sett någonsin! Men vi slängde oss i höet, sååååååå härligt! Det har jag typ inte gjort sen jag var liten :)

När jag skulle köra hem så höll jag på att krocka också.. SKulle svänga vänster ut på en större väg och fick för mig att bilen som kom blinkade.. Hann precis komma före honom.. Woho ^^
Sen hem och laga mat till mig och lillebror. Jag funderar på vad jag ska hitta på nu?

Medina - Sagoland

{Beroendeframkallande)


minne som en guldfisk*


Jag borde typ sy fast min mobil på mig, jag tappar bort den hela tiden. Och det värsta är ju ställena jag lägger den på.. Flera gånger har jag hittat den i bl.a. garderoben och skafferiet och det här är andra gången jag hittat den i min sminkväska, utan att jag ens använt sminket! Det är ju en jävla tur att man kan ringa till den, annars skulle Sofie inte ha någon mobil kvar. Ifs tappade jag ju min andra på Klaras så använder min gamla skrutt nu. Dax att köpa en ny! Skulle behöva tips på bra mobiler.

Idag har jag haft storstädning på mitt rum. Har möblerat om också, härligt :) Nu ska jag bara sätta upp en tavla till och en klocka (så jag har något ljud att störa mig på).
Snart ska jag måla om några utemöbler också, vita ska dom bli. 

Föresten kom jag ju hem från Torsby igår! Har varit med familjen welin och kollat på Jesper när han spelat fotboll. Det var faktiskt sjukt spännande, även fast jag inte är så jätte förtjust i fotboll igentligen.. men måste erkänna att jag blev helt inne i spelet. ÖSK kom 3a iallafall och det mest störiga laget (som jag inte kommer ihåg namnet på) vann.. Men det duger väl.
SKulle åkt till Gotland idag igentligen, men det blev inställt. Bra att jag och Sarah är så smarta så vi köper biljetter som inte går att avboka så vi förlora 500 spänn var, lyckade tjejer! Det var synd, för jag var taggad på gotland igen: Men får hitta på något hemma istället det går ju det med :)

Nu måste jag jobba jobba, Hej så länge!

En ny chans är alltid välkommen


Sådär, nu är jag kanske väldigt jobbig som bara gör nya bloggar hela tiden.
Men detta är sista gången och nu ska jag ta hand om min lilla blogg!

Hoppas ni får en trevlig lässtund varje dag.

/ Sofie

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0